Anna mulle nopeasti ja helposti!

Arvaa mitä. Me ihmiset ollaan aika tylsiä. Näin keskiverrosti.

Tiesitkö, että panostamalla asiakkaan odotusten ylittämiseen, ns. wow-efektiin, ei juurikaan saavuteta merkittäviä tuloksia - rahallisesti ajateltuna? Useinkaan satsattu aika ja vaiva ei maksa itseään takaisin.

Tylsää? Niin minustakin!

Olisi niin kiva leijailla ja ainoana pyrkimyksenä olla kaikkien odotusten ylittäminen ja ainutkertaisen jäljen jättäminen asiakkaan tajuntaan. Taloudellisesti ajatellen: ei kannata.

Helppoa ja nopeaa. Se riittää!

Asiakaskokemuksen parantamisen peruskivi on helppoudessa. Niin yksioikoisia me ihmiset olemme! Haluamme saada vastaukset mahdollisimman pienellä vaivalla. Ei tarvita ylisanoja, ihmetekoja tai riman reiluja ylityksiä. Hyvää, tasokasta ja osaavaa palvelua toki tulee tarjota, mutta se "riittää".

Pääasia on, että asiakkaan on helppo olla yhteydessä yritykseen. Fakta on nimittäin se, että asiakas ei halua soittaa/chatata/sähköpostitella yrityksen suuntaan. Hänen täytyy se jostain syystä tehdä. Tee siksi jokainen yhteydenotto kuluttajalle helpoksi, vaivattomaksi ja nopeaksi.

Helppo ja nopea palvelu pitää kansan tyytyväisenä.

Helppo ja nopea palvelu pitää kansan tyytyväisenä.

Miten helpotat asiakkaan tavoitettavuutta?

  • tarjoa helpoin mahdollinen kanava yhteydenottoon - tapauksesta riippuen web, puhelin, tai email (omnichannel)
  • ole tavoitettavissa aina, kun asiakkaasi tarvitsee sinua tai hoida asia niin, että joku muu vastaa puolestasi (24/7)
  • palvele mieluiten yhdessä kanavassa asiakas alusta loppuun - älä siirrä häntä kanavasta toiseen (älä hyppyytä)
  • robotit herättävät närää, aito asiakaspalvelija parantaa asiakaskokemusta (ihminen ihmiselle)

Kevyesti, helposti ja nopeasti! <3

allekirjoitus_annika

 

 

Ina Finland on myös SoMessa: Facebook Twitter LinkedIn


Ina Finland Oy on vuonna 1989 perustettu contact center– ja telemarkkinointialan yritys. Kasvatimme osaamistamme ostamalla syyskuussa 2014 Midas Touch Oy:n koko osakekannan. Contact Center toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Pieksämäellä ja Iisalmessa, joissa työskentelee yhteensä 200 asiakaspalvelun ammattilaista. Ina palvelee asiakkaitaan monikanavaisesti 24/7. Tämä tarkoittaa viestintää soittamalla, tekstiviesteillä, sähköpostitse ja internetissä. Uusi, voimakkaasti kasvava palvelu Asiakaspalvelu Chat sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä että lisää verkkomyyntiä. Inalla ja Midaksella on yli 400 yritysasiakasta, joista suuri osa on pitkäaikaisia kumppaneita. Inan palveluilla on ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>